Mit glenten      

HOVEDMENU

KONTAKTMENU

OM GLENTEN

Links

Fairytell – lad eventyret begynde


 

Fairytells app tilbyder de bedste børnebøger for alderen 0-10 år i et trygt og sjovt univers. Bøgerne kan I læse sammen, eller få læst højt af gode og kendte fortællerstemmer. Som noget unikt, bladrer bogen selv, hvis I vælger at lytte til den. Det er rart, når man ikke selv kan læse endnu, eller har brug for lidt støtte. Fairytells univers er sjovt, legende og ikke mindst lærerigt for dit barn.

 

Oplev blandt andet bøgerne om Vitello, Mimbo Jimbo, Sallys far-serien, Rasmus Klump, Lasse-Leif, Prop og Berta, Ole Lund Kirkegaard klassikere som Hodja fra Pjort og Gummi-Tarzan, Jakob Martin Strid-bøgerne Mustafas Kiosk og Lille Frø, eventyr, letlæsnings - og lydrette bøger, rim og remser og mange, mange flere. 

 

Om Fairytell

  • Mere end 700 børnebøger for 1-10 årige børn
  • De mest kendte og populære børnebøger
  • Trygt og sjovt og helt i børnehøjde
  • Lyd og tekst følges ad på vores billedbøger, så barnet selv kan få læst historien højt
  • Alle favoritter kan gemmes offline
  • Fairytell kan anvendes på 5 enheder samtidigt på samme profil

 

Som medlem af Glenten får du denne eventyrlige app, til glæde for dine børn og børnebørn, til kun kr. 39,-/md, hvilket er kr. 20,- under markedsprisen.

 

Fairytell er en app, du downloader til din telefon eller tablet. Du bestiller via MIT GLENTEN under Tilvalgsprodukter, hvor du vælger Fairytell. Når du har bestilt, vil du modtage en mail, med vejledning til at komme igang med eventyret. Kender du ikke dit login? Så kontakt Glentens administration på info@glentenodense.dk

 

Bestil