Mit glenten      

HOVEDMENU

KONTAKTMENU

OM GLENTEN

Links

Fairytell – lad eventyret begynde


2 MDRS. GRATIS PRØVEPERIODE
 
Står ferien på en lang køretur med ungerne på bagsædet? Måske skal hele familien ud at flyve? Uanset hvad, kan rejser godt blive liiidt lange for børn (..og voksne), og masser af underholdning er vigtigt, så alle kan få en god tur.
 
Tag børnebogs-app'en Fairytell, som har de bedste bøger med højtlæsning, med jer på ferien, og oplev et magisk univers med mere end 700 bogtitler.
 
LIGE NU FÅR DU ENDDA DE FØRSTE 2 MDR. GRATIS - så er freden på bagsædet sikret, OG I slipper for at pakke 700 bøger i kufferten.
Læs mere om børnebogs-app'en nedenunder.

God fornøjelse og god ferie. 

P.S. Fairytell fungerer faktisk også enormt godt når man ikke er på ferie 

 

 

Oplev de bedste børnebøger med app’en Fairytell

 

Fairytells app tilbyder de bedste børnebøger for alderen 0-10 år i et trygt og sjovt univers. Bøgerne kan I læse sammen, eller få læst højt af gode og kendte fortællerstemmer. Som noget unikt, bladrer bogen selv, hvis I vælger at lytte til den. Det er rart, når man ikke selv kan læse endnu, eller har brug for lidt støtte.

 

 

Oplev blandt andet bøgerne om Vitello, Alfons Åberg, Mimbo Jimbo, Sallys far-serien, Rasmus Klump, Lasse-Leif, Prop og Berta, Ole Lund Kirkegaard klassikere som Hodja fra Pjort og Gummi-Tarzan, Jakob Martin Strid-bøgerne Mustafas Kiosk og Lille Frø, eventyr, letlæsnings - og lydrette bøger, rim og remser og mange, mange flere. 

 

 

 

Om Fairytell

 

  • Mere end 700 børnebøger for 1-10 årige børn
  • De mest kendte og populære børnebøger
  • Trygt og sjovt og helt i børnehøjde
  • Lyd og tekst følges ad på vores billedbøger, så barnet selv kan få læst historien højt
  • Alle favoritter kan gemmes offline
  • Fairytell kan anvendes på 5 enheder samtidigt på samme profil

 

 

 

Som medlem af Glenten får du denne eventyrlige app, til glæde for dine børn og børnebørn, til kun kr. 39,-/md, hvilket er kr. 20,- under markedsprisen.

 

 

 

Fairytell er en app du downloader til din telefon eller tablet. Du bestiller via MIT GLENTEN under Tillægsprodukter, hvor du vælger Fairytell. Når du har bestilt, vil du modtage en mail, med vejledning til at komme igang med eventyret.

 

 

 

Du kan også bestille ved at skrive til info@glentenodense.dk - skriv "Fairytell" i emnefeltet.

 

Bestil her

 

 

Læs en brugers anmeldelse af Fairytell - HER

 

 

OBS! Når du har bestilt vil du modtage en aktiveringsmail Hvis du ikke modtager nogen aktiveringsmail i indbakken - tjek da dit spamfilter. 
Opsigelse af produktet skal ske skriftligt til info@glentenodense.dk. Opsigelse er løbende md. + 1 md.