Mit glenten      

HOVEDMENU

KONTAKTMENU

OM GLENTEN

Links

Glenten Wifi Pro


Glenten WIFI PRO sætter turbo på dit trådløse netværk  
 
Wifi er en kompliceret og avanceret teknologi, som i 2017 er allemandseje. Hen over sommeren har Glenten testet forskellige måder at forbedre den trådløse dækning i hjemmet. Driller din trådløse forbindelse, så kan du overveje at tilkøbe Glenten WIFI PRO.
 
Driller dit wifi? 
Løsningen kan være Glenten WIFI PRO.
Du har måske oplevet, at iPad ‘en ikke kan koble sig på det trådløse netværk. Det går laaangsomt. Det virker i stuen, men så snart du går ud i køkkenet eller på 1. Sal, så kan du glemme alt om at streame din yndlingsserie. iPad ‘en bliver derfor i stuen. Det behøves ikke nødvendigvis at være sådan.
 
Hele boligen kan få god wifi
Med Glenten WIFI PRO kan du sikre, at du altid får det mest optimale wifi-signal og dermed den mest optimale udnyttelse af dit Glenten internet. Glenten WIFI PRO består af et såkaldt ”Access Point” af høj kvalitet, som skal forbindes med et kabel til dit Glenten modem. Som udgangspunkt kan et hjem på cirka 140 m2. dækkes. Der kan dog være forhindringer der skal tages forbehold for, f.eks. møbler, vægge, jern, glas osv. som radiobølgerne kan have svært ved at trænge igennem, eller hvis dit access point ikke bliver placeret centralt som Glenten anbefaler.
 
Glenten WIFI PRO kan fjernsupporteres af teknisk support hos Glenten.
Glenten WIFI PRO kan også konfigureres direkte via Mit Glenten.
 
Hvad er prisen og hvordan køber man den?
Du kan købe Glenten WIFI PRO for 879,-
 
Betales ved afhentning hos Glenten, Vagtelvej 1-3, 5000 Odense C.
 
Læs produktspecifikationerne her.
Specifikationerne er på engelsk, men du er altid velkommen til at kontakte vores tekniske support, hvis du har spørgsmål til produktet.