Glenten

40 år ung

Foreningen blev startet i 1969 da grundlæggeren af foreningen Ole Eriksen fik lov at sætte en antennemast op i forældrenes baghave på Gl. Glentevej. I løbet af ret kort tid blev der gravet kabler ind hos de nærmeste ca. 20 naboer.

Dengang var det svært, at modtage tysk TV i Odense. Da det dengang var ulovligt, at en privatperson ejede et antenneanlæg blev Glentevejs Antennelaug stiftet den 28. maj 1970.

I de følgende år blev dækningsområdet kraftigt udvidet til at omfatte det meste af Skibhuskvarteret. Da Glenten altid har været i front med teknikken, også dengang, blev mange af de omkringliggende små antennelaug en del af fællesskabet. I firserne og halvfemserne fortsatte man kabellægningen rundt i hele Odense så foreningen blev hurtigt den største i byen.

Glenten fremstår i dag som Danmarks ubetinget største private antenneforening med ca. 30.000 tilsluttede husstande. Glenten var en af de første der udsendte digitalt TV.

40 år ung, er foreningen godt rustet til fremtiden!

 

"Glenten"

- er Danmarks største frie antenneforening, med op til 74 kanaler i bedste digitale kvalitet, samt det største udbud af HD kanaler. Vi er selvfølgelig også med når det gælder "selv valgs TV" eller som vi kalder det; Vælg selv kanaler. At vi i tillæg leverer noget af det billigste Internet og IP telefon er blot en ekstra bonus for dig.

Glenten er hjemhørende i Odense, hvor vi blev startet op for 40 år siden, og vi har dags dato omkring 30.000 husstande som medlemmer.

 

Læs mere ...

Download medlemsblade

På denne side kan du hente vores medlemsblade som PDF-filer.

Klik på medlemsbladet, du vil læse og det vil åbne i din internet browser. Bemærk at disse er i høj kvalitet og kan derfor tage et stykke tid at downloade.
De to seneste blade kan du læse online, klik på linket under medlemsbladet.

Læs mere ...

Almen information

VIGTIGT KUN AT TILMELDE SIG ÉN BETALINGSFORM

Hos Glenten kan du, som medlem, tilmelde dig forskellige automatiske betalingsmetoder, så du undgår faktureringsgebyr på 50 kr, ved udsendelse af regning pr. post.

 

Du kan vælge ÉN af følgende betalingsmuligheder:

 

• Fakturering pr. e-mail (ingen gebyr) – vi sender regning til dig pr. mail - du sørger selv for at betale rettidigt

 

• Automatisk kortbetaling (ingen gebyr) – du opretter automatisk kortbetaling med dit Dankort på Glentens selvbetjening - dermed trækkes beløbet automatisk

 

• PBS aftale (gebyr på 7 kr.) – du opretter selv PBS aftale i din bank eller på ”Tilmeld PBS” på www.glenten.dk - dermed trækkes beløbet automatisk

 

Vi oplever, at nogle medlemmer tilmelder sig flere betalingsmetoder, hvilket skaber forvirring for de pågældende medlemmer. Det er altid den seneste betalingsmetode, som du har tilmeldt dig, der er gældende.

Det er derfor vigtigt, at du går ind på http://selvbetjening.glenten.dk/ , og tilmelder dig den betalingsform du foretrækker, og afmelder de andre du eventuelt er tilmeldt.

 

RETTIDIG BETALING ER PÅ EGET ANSVAR

Det er dit eget ansvar, at dine regninger bliver betalt til tiden, også selvom du ikke modtager en regning fra Glenten. 

 

Vi oplever desværre at vores breve enten ikke bliver leveret til tiden, eller bortkommer i posten, så hvis du ikke modtager en regning fra Glenten, må du rykke Glenten for regningen, og derved sikre at den bliver betalt rettidig. 


Det samme er gældende hvis din betaling, af den ene eller anden grund, bliver afvist af banken.

 

 

Læs mere ...

Download vedtægter

Klik her for at hente vedtægterne som PDF-fil.

 

Links

Netkabel - Tech Nyheder & Digitale Trends: https://www.netkablet.dk
A2012 – Antennesammelslutningen af 2012 www.a2012.dk
TVtid - programoversigt: http://tvtid.tv2.dk
DR - Danmarks Radio: www.dr.dk
Computerworld: www.computerworld.dk
Pricerunner: www.pricerunner.dk

 

Sådan bliver du medlem

Der er 3 forskellige muligheder for at blive medlem hos Glenten: 1)Som ejer, 2)Som lejer eller 3)Som forening/laug eller boligselskab.

 

Læs mere ...