Mit glenten      

HOVEDMENU

KONTAKTMENU

OM GLENTEN

Links

Glenten Wi-fi Pro


Glenten WI-FI PRO sætter turbo på dit trådløse netværk  
 
Wi-Fi er en kompliceret og avanceret teknologi, som i dag er allemandseje. Hen over sommeren har Glenten testet forskellige måder at forbedre den trådløse dækning i hjemmet. Driller din trådløse forbindelse, så kan du overveje at tilkøbe Glenten Wi-Fi PRO.
 
Driller dit wi-fi? 
Løsningen kan være Glenten Wi-Fi PRO.
Du har måske oplevet, at iPad ‘en ikke kan koble sig på det trådløse netværk. Det går laaangsomt. Det virker i stuen, men så snart du går ud i køkkenet eller på 1. Sal, så kan du glemme alt om at streame din yndlingsserie. iPad ‘en bliver derfor i stuen. Det behøves ikke nødvendigvis at være sådan.
 
Hele boligen kan få god wi-fi
Med Glenten Wi-Fi PRO kan du sikre, at du altid får det mest optimale Wi-Fi-signal og dermed den mest optimale udnyttelse af dit Glenten internet. Glenten Wi-Fi PRO består af et såkaldt ”Access Point” af høj kvalitet, som skal forbindes med et kabel til dit Glenten modem. Som udgangspunkt kan et hjem på cirka 140 m2. dækkes. Der kan dog være forhindringer, der skal tages forbehold for, f.eks. møbler, vægge, jern, glas osv. som radiobølgerne kan have svært ved at trænge igennem, eller hvis dit access point ikke bliver placeret centralt, som Glenten anbefaler.
 
Glenten Wi-Fi PRO kan fjernsupporteres af teknisk support hos Glenten.
Glenten Wi-Fi PRO kan også konfigureres direkte via Mit Glenten.
 
Hvad er prisen og hvordan køber man den?
Du kan købe Glenten Wi-Fi PRO for kr. 879,-
 
Betales ved afhentning hos Glenten, Vagtelvej 1-3, 5000 Odense C.
 
Læs produktspecifikationerne her.
Specifikationerne er på engelsk, men du er altid velkommen til at kontakte vores tekniske support, hvis du har spørgsmål til produktet.