Mit glenten      

HOVEDMENU

KONTAKTMENU

OM GLENTEN

Links

JUBILÆUMSRECEPTION


GLENTEN INVITERER MEDLEMMER TIL JUBILÆUMSRECEPTION 

 

  • TID OG STED

Glentens 50 års jubilæum, er flere gange blevet udskudt grundet Coronasituationen. Men nu er det endeligt muligt og forsvarligt at afholde receptionen:

 

TORSDAG DEN 26. AUGUST 2021, KL. 16.00 - 18.00 på Vagtelvej 1-3, 5000 Odense C. 

 

Vi slår teltet op, og der vil være mulighed for at få lidt godt til ganen og møde Glentens bestyrelse og ansatte. Vi glæder os meget til at fejre jubilæet med vores medlemmer – forhåbentligt i dejligt sommervejr. 

 

  • TILMELDING ER PÅKRÆVET 

For at deltage i receptionen, kræves tilmelding. Dels af hensyn til minimering af omkostningerne og dels af hensyn til at kunne smitteopspore, hvis det viser sig nødvendigt. 

 

Da tilmeldingsfristen nu er overskredet (tilmeldingsfrist var d. 10. august), er det ikke længere muligt at tilmelde sig via link. Men har du et ønske om at deltage i receptionen, kan du skrive en mail til os på info@glentenoden.dk - med dine oplysninger (navn, adresse samt hvor mange I ønsker at deltage). Herefter vil du hurtigst muligt høre fra os, om der stadig er pladser. 

 

 

  • COVID-19 - TILTAG

Vi beder om, at alle vores gæster overholder de COVID-19 restriktioner, der gælder den 26. august 2021. Sammen skal vi forhindre udbredelsen af CORONA-smitten, og har du symptomer på COVID-19, skal du blive hjemme. Du kan læse de gældende råd og regler om forsamlinger her

 

For at vi alle kan føle os trygge, sørger vi selvfølgelig for følgende Coronatiltag:

 

- håndsspritautomater på standere

- Desinfektionsservietter

- Mundbind til gæster der ønsker det

- Engangshandsker til gæster der ønsker det

 

Du kan også læse denne pjece om private arrangementer i en tid med Covid-19. Disse gode råd overholder Glenten til jubilæumsreceptionen. Naturligvis.

 

  • PARKERING 

Nærmeste parkering er på Holmehusvej, Vagtelvej og Isgårdsvej, som er gratis. Det er ikke muligt at parkere på Glentens parkeringsplads.