Opgradering af antenneanlægget er genoptaget


15. april 2021

Opgradering af antenneanlægget er igang!


Den gradvise genåbning af Danmark ifm. Coronapandemien er netop sat i gang, og det betyder, at GIGA-projektet er genoptaget ”ude i anlægget”.


Opgraderingen kommer alle Glentens medlemmer til gode, fordi det betyder, at anlægget kan levere endnu højere bredbåndshastigheder og samtidig sikre et mere stabilt net. Indtil videre har opgraderingen medført, at download-hastighederne er fordoblet og 3-doblet. Nu er vi i gang igen – og vi er glade for, at vi endelig kan komme videre med denne opgradering.

 

Der udskiftes pt. forstærkere og noder, hvilket forventes færdiggjort i 2021.


Husk at tilmelde dig vores SMS-service, så du informeres om hvornår, opgraderingen sker i dit område. Du kan tilmelde dig SMS-servicen her.


Det kan ikke undgås, at der vil være enkelte kortvarige afbrydelser, men vi gør vores bedste for at mindske disse. Du kan sammenligne det med, at din bil indimellem skal til service, så den kører problemfrit – det samme har dit internet brug for, og det vil vi sørge for!


Der udsendes 2 SMS’er til medlemmer i de berørte områder: 1 SMS modtager man 1 uge før afbrydelsen sker, og 2 SMS modtager man dagen før afbrydelsen sker.