Mit glenten      

HOVEDMENU

KONTAKTMENU

OM GLENTEN

Links

Kanalafstemning for 2022


Kanalafstemning for programfladen i 2022 er igang, og din mening er vigtig for os!

Giv din mening til kende, og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Kok og Vin på 2 x 3 retters ”Tavlemenu” med vine (værdi 1.150,00 kr.)

 

Gå til afstemning

 

 

Kanalafstemningen slutter om:

[countdown]29-11-2021 10:00[/countdown]

 

 

 

Vejledning til kanalafstemning

Hvis du ikke har mulighed for at komme på internettet for at afgive din stemme, er du altid velkommen til at komme på Glentens kontor, hvor du får stillet en PC til rådighed. Åbningstider fremgår nederst på siden.

 

Hvordan foregår afstemningen?

Mandag, den 15. november 2021, kl. 10.00 åbnes der for kanalafstemningen på denne side, og den afsluttes mandag, den 29. november 2021, kl. 10.00.

 

Hvem kan stemme?

Det er kun medlemmer af Glenten, og medlemmerne i de antenneforeninger, der samarbejder med Glenten, der kan deltage i kanalafstemningen. 

 

Indtast navn og adresse

Der skal udfyldes en formular, med navn og adresse, for at åbne stemmeseddel. Er den indtastede adresse ikke registreret i medlemssystem, bliver stemmesedlen afvist. IP-adressen registreres ved stemmeafgivelsen, indenfor datalovgivningens rammer, for at kunne efterkontrollere eventuelle misbrug af afstemningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vælg dit ønskede TV-budget

Når adressen er godkendt af systemet, skal du vælge, hvor meget du ønsker at betale for at se tv om året. Du får 3 forskellige valgmuligheder:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vælg de kanaler du ønsker at stemme på

Når du har valgt, hvor meget du ønsker at betale for at se tv om året, åbnes stemmesedlen, hvor du kan vælge de tv-kanaler, du ønsker, inden for det valgte TV-budget.

 

Du kan hele tiden se, hvor mange penge du har brugt, og hvor mange penge du har tilbage inden for det valgte budget. Du kan altid vælge et andet TV-budget. De oplyste priser, for de enkelte tv-kanaler, er vejledende.

 

Klik på "Vælg" knappen ved de programmer du vil stemme på. Du kan fortryde dit valg ved at trykke på "Vælg" knappen igen. Du kan hele tiden se, hvilke tv- kanaler du har valgt. En enkelt TV-kanal er valgt på forhånd, og kan ikke fravælges, fordi lovgivning kræver, at den sendes. Det er en såkaldt must carry TV-kanal, og der er alene tale om tv-kanalen FOLKETINGET.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indsend den elektroniske stemmeseddel

Når du har valgt de TV-kanaler, du ønsker at stemme på, skal du klikke på knappen "Indsend stemmeseddel" i øverste højre hjørne. Nu har du indsendt din stemmeseddel, og den er registeret i systemet.

 

Svar på nogle supplerende spørgsmål, og VIND!

Når du har indsendt stemmesedlen, får du mulighed for at svare på nogle supplerende spørgsmål. Du deltager i en konkurrence om et gavekort til Kok og Vin på 2 x 3 retters ”Tavlemenu” med vine (værdi 1.150,00 kr.)

 


Besvarelsen af de supplerende spørgsmål er ikke en forudsætning for at deltage i konkurrencen, og heller ikke en forudsætning for, at stemmesedlen registreres.