MIT GLENTEN 

Mit glenten      

HOVEDMENU

KONTAKTMENU

OM GLENTEN

Links

Krav til GlentenTV


Streamingoplevelsen kan variere voldsomt på mobile hotspots og delte trådløse forbindelser på f.eks. Hoteller, Caféer og Lufthavne.


Streaming er ved at blive den mest brugte tjeneste på internettet og det stiller en række krav til både hastigheden og stabiliteten af den forbindelse man benytter.

Specielt på offentlige steder hvor en internetforbindelse kan være en delt ressource kan forbindelsen opleves voldsomt varierende fordi der er mange der deles om den samme forbindelse, så jo flere enheder der streamer samtidig, desto større er chancen for, at forbindelsen løber tør for kapacitet og man vil opleve langsom eller slet ingen forbindelse.


Glentens webtv løsning skifter automatisk til en reduceret kvalitet afhængig af den internetforbindelse man er tilsluttet.

 

NB! GlentenTV er begrænset til EU og kan derfor ikke streames i uden for EU landene. Dette vil medføre fejl.


Så hvor meget hastighed kræver GlentenTV?

Herunder kan man se hvordan de forskellige kvaliteter er fordelt i hastighed.

 

1. laveste kvalitet = 200kbps (ca. 0.2Mbps)

2. 400kbps

3. 1200kbps

4. 2500kbps

5. Højeste kvalitet = 4500kbps (ca. 5Mbps).

 

Man kan derfor ikke altid forvente, at det er muligt at streame i god kvalitet uanset hvor man er.

 

Hvad kan man gøre for at forbedre det?

Et andet værelse på hotellet som ligger tættere på Access punktet kan gøre en forbedring eller en placering tættere på mobilmasten.


Man kan foretage en hastighedsmåling på internettet som kan give et øjebliksbillede af hvor hurtig forbindelsen er som man er tilkoblet. F.eks. her: http://speedtest.net