MIT GLENTEN 

Mit glenten      

HOVEDMENU

KONTAKTMENU

OM GLENTEN

Links

Hvem er vi?


Glenten..

.. er en af Danmarks største antenneforeninger, med omkring 22.000 husstande som medlemmer. Vi bor i Odense, hvor vi har leveret tv i mere end 50 år, og i dag udbyder vi omkring 58 kanaler i bedste digitale kvalitet, samt det største udbud af HD kanaler.

 

Glenten er lokalt forankret, og understøtter det lokale arbejds- og kulturmiljø. Når vi indgår nye samarbejdsaftaler, søger vi altid at indgå dem med andre fynske organisationer.

Glenten er ikke blot geografisk placeret på Fyn - vi er fynske i hjertet.

 

Vi er selvfølgelig også med, når det gælder vælg-selv kanaler, hvilket betyder, at vores medlemmer altid kan sammensætte en tv-løsning, der passer præcist til deres behov. Så har man Grundpakken, kan man med køb af kort og kortlæser få dækket sit behov for flere sportskanaler - nogle ekstra børnekanaler eller et helt tredje behov.

 

Gennem årene er der kommet flere og flere produkter til, som er til fordel for vores medlemmer. Vigtigst af alt leverer Glenten noget af det billigste Internet på markedet, og det er også muligt at aftage internet only, så vores medlemmer kan modtage internet uden samtidig at få tv, hvis man er én af dem, som aldrig ser tv. 

 

Glenten er meget mere end tv og internet. Vi har et stort udvalg af TILVALGSPRODUKTER, så man som medlem kan sammensætte et abonnement, som stemmer overens med det behov, man har. Vi kalder vores tilvalgsprodukter for medlemsfordele, da man kan købe produkterne gennem Glenten til medlemspriser, som ligger under markedspriserne. 

Af tilvalgsprodukter kan bl.a. nævnes IP-telefoni, TV 2 Play streaming, Glenten MobilGlenten Secure, Glenten Cloud og Glenten Alarm

 

Glentens mission er at levere kvalitetsydelser, give god service og medvirke til størst mulig valgfrihed. 

 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i foreningen :)

 

 


Historie

Foreningen blev stiftet i 1969, da grundlæggeren af foreningen, Ole Eriksen, fik lov at sætte en antennemast op i forældrenes baghave på Gl. Glentevej. I løbet af ret kort tid blev der gravet kabler ind hos de nærmeste ca. 20 naboer. Da det var ulovligt for en privatperson at eje et antenneanlæg, blev Glentevejs Antennelaug stiftet den 28. maj 1970 som en forening.

 

I de følgende år blev dækningsområdet kraftigt udvidet til at omfatte det meste af Skibhuskvarteret. Da Glenten altid har været i front med teknikken, også dengang, blev mange af de omkringliggende små antennelaug en del af fællesskabet. I firserne og halvfemserne fortsatte man kabellægningen rundt i hele Odense så foreningen blev hurtigt den største i byen.

 

Glenten fremstår i dag som en af Danmarks største antenneforeninger med ca. 22.000 tilsluttede husstande. Glenten var en af de første, der udsendte digitalt TV, en af de første, til at udbyde eget internet og den eneste antenneforening med egen web-tv-platform.